Skocz do zawartości

Historia edycji

Darek85

Darek85

Daj jej trochę czasu. Grzalki nie wyłączaj. Rybka się nie zagotuje. Jak jej będzie za ciepło to znajdzie sobie inne miejsce. 

Moje błazny nocuja przy odpieniaczu i zamiast zwiedzać skały pływają od narożnika do narożnika. 

Niestety z rybkami z hodowli czasem tak jest ze "mają parcie na sylikon" ;) i nic nie poradzisz. Pozostaje liczyć  na to, że jak rybka podrośnie obudzi się w niej instynkt.

Obserwuj i trzymaj za nią kciuki.

Darek85

Darek85

Daj jej trochę czasu. Grzalki nie wyłączaj. Rybka się nie zagotuje. Jak jej będzie za ciepło to znajdzie sobie inne miejsce. 

Moje błazny nocuja przy odpieniaczu i zamiast zwiedzać skały pływają od narożnika do narożnika. 

Niestety z rybkami z hodowli czasem tak jest ze "mają parcie na sylikon" ;) i nic nie poradzisz. Pozostaje liczyć  na to, że jak rybka porośnie obudzi się w niej instynkt.

Darek85

Darek85

Niestety z rybkami z hodowli czasem tak jest ze "mają parcie na sylikon" ;) i nic nie poradzisz. Pozostaje liczyć że jak rybka porośnie obudzi się w niej instynkt.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.