Uri Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam serdecznie nie wiem czy wystarczająco dobre zdjęcie mi wyszło a na nim dziwne nitki z bąbelkami a nad nimi rurka co to może być ? Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Uri (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNA Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2017 Ball anemone- ukwiał, mam takiego samego siedzi na nodze sarco, póki co nie widzę, negatywnych skutków, niektórzy od razu fundują mu eksmisję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deklus Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2017 Mi bardziej wygląda na Corynactis .Mam w akwarium jedną sztukę i nic złego nie robi ale ty masz więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uri Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2017 Mam dwa skupiska jedno koło Xeni druga w pobliżu narazie zauważyłem ze ten uqwial robi sobie miejsce i wygania wszystko z okolicy jak będzie grzeczny zostanie a jak UE to wrzątek i exmisja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2017 41 minut temu, Deklus napisał: Mi bardziej wygląda na Corynactis .Mam w akwarium jedną sztukę i nic złego nie robi ale ty masz więcej. Corynactis inaczej wygląda niż to co jest tu na zdjęciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uri Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Zostawić czy pakować torby i na wieczną rafę jak duży rośnie i czy jak reszta ukwiałów przemieszcza się ?? Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Uri (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNA Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2017 poobserwuj u mnie nic złego nie zauważyłem podobno parzą, a dotykałem i nic mi nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uri Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2017 Dobra obserwujemy do odwołania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach