maciej01 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 Piach daj teraz, nie ma na co czekać. Teraz jest moda na akwaria bez odpieniacza, a Ty chcesz dać jeszcze większy . Według mnie Twistman OB-100 w zupełności wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 26 Listopada 2017 mała aktualizacja, w końcu zmieniłem odpieniacz, chociaż staremu nic nie brakowało, doszło trochę korali oraz 2 błazenek, który zapewne przyczynił się do zamieszkania obu w ukwiale niestety glony nitkowate nie odpuszczają ale też nie za bardzo z nimi walczę, jakiś tydzień temu zacząłem wyrywać ręcznie :/ prawdopodobnie postawię na Dolabelle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2017 Co to za model odpieniacza? Na pewno nie ob100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 27 Listopada 2017 6 godzin temu, maciej01 napisał: Co to za model odpieniacza? Na pewno nie ob100. Jest to konstrukcja DIY na pompie Aquabee 2000, zgodnie z pierwszymi planami Twistman trafil na targowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2018 mały up... do akwarium trafiło dodatkowe 7kg żywej skały, kilka nowych korali i rybek, na szczęście glony nitkowate powoli odpuszczają i akwarium nabiera wyglądu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 W porównaniu do zdjęć z listopada masz już sporo korali, ale miejsca na więcej też. Akwarium prezentuje się już bardzo ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach