Skocz do zawartości

Historia edycji

Margolee

Margolee

22 godziny temu, nanokaczor napisał:

Myślę, że po raz kolejny bez sensu robisz sobie problemy. Po co ci wiedza o tym jaką wielkość ma oczko? Ważne żeby działało. To możesz sprawdzić empirycznie. Z pomiarem wielkości oczek nie ma zresztą większego problemu. Wystarczy do tego zwykły mikroskop optyczny

Byłem i oglądałem różne materiały. Pani mi powyciągała z 10 rodzaji i prosze sobie wybrać- hehe dobre. Mówie że chce jakieś drobne a pani że wszystkie są drobne.

Chyba jednak zamówie dedykowane 50 um a nie będe robił 10 rodzaji testów czy dany rodzaj tkaniny łapie wrotke czy nie. Strata czasu na takie kombinacje.

Choć jak podejde tą organze to teścik jakiś zrobie. A co.

Margolee

Margolee

18 godzin temu, nanokaczor napisał:

Myślę, że po raz kolejny bez sensu robisz sobie problemy. Po co ci wiedza o tym jaką wielkość ma oczko? Ważne żeby działało. To możesz sprawdzić empirycznie. Z pomiarem wielkości oczek nie ma zresztą większego problemu. Wystarczy do tego zwykły mikroskop optyczny

Byłem i oglądałem różne materiały. Pani mi powyciągała z 10 rodzaji i prosze sobie wybrać- hehe dobre. Mówie że chce jakieś drobne a pani że wszystkie są drobne.

Chyba jednak zamówie dedykowane 50 um a nie będe robił 10 rodzaji testów czy dany rodzaj tkaniny łapie wrotke czy nie. Strata czasu takie kombinacje.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.