Skocz do zawartości

Historia edycji

lukaszkrzyszczuk

lukaszkrzyszczuk

W takim razie będę obserwował, co i gdzie włazi i za wczasu interweniował - dzięki wielkie za ostrzeżenie.

Dodatkowo dzisiaj zobaczyłem, że wraz z briareum dostałem kilka główek zielonego zoa. Nie jest jakieś ładne, ale póki co zostawiam.

i mały update: dzień 49

Do akwarium trafił ślimak tectus fenestratus (tak mam zapisane na paragonie) na muszli ma jakby jeszcze małą muszelkę jaśniejszą:

large_55.jpg.459544b8888a386b3663df30e7ddd9d4.jpg

oraz taki oto wąsaty zwierz:

large_54.jpg.0e002fbe2b9bb0f2ac5f913f3d1e6f93.jpg

Póki co, to krewetka ukryła się w jamce (widziałem, że kiedyś się przydadzą) i siedzi. Pewnie się będzie powoli aklimatyzować, więc na razie daje jej spokój i czas.

Nie wiem, czy nie popełniłem błędu, bo nie kupiłem nic do żarcia dla krewetki. Niby karmię rybkę, ale bardzo oszczędnie, aby nie narobić zupy, więc wolno fruwającego jedzenia raczej nie ma.

Polecacie granulki dla krewetki? Podobno spoko.

Asteriny (3szt.) wyłowić?

lukaszkrzyszczuk

lukaszkrzyszczuk

W takim razie będę obserwował, co i gdzie włazi i za wczasu interweniował - dzięki wielkie za ostrzeżenie.

Dodatkowo dzisiaj zobaczyłem, że wraz z briareum dostałem kilka główek zielonego zoa. Nie jest jakieś ładne, ale póki co zostawiam.

Do akwarium trafił ślimak tectus fenestratus (tak mam zapisane na paragonie) na muszli ma jakby jeszcze małą muszelkę jaśniejszą:

Póki co, to krewetka ukryła się w jamce (widziałem, że kiedyś się przydadzą) i siedzi. Pewnie się będzie powoli aklimatyzować, więc na razie daje mu spokój i czas.

Nie wiem, czy nie popełniłem błędu, bo nie kupiłem nic do żarcia dla krewetki. Niby karmię rybkę, ale bardzo oszczędnie, aby nie narobić zupy, więc wolno fruwającego jedzenia raczej nie ma.

Asteriny (3szt.) wyłowić?

lukaszkrzyszczuk

lukaszkrzyszczuk

Póki co, to krewetka ukryła się w jamce (widziałem, że kiedyś się przydadzą) i siedzi. Pewnie się będzie powoli aklimatyzować, więc na razie daje mu spokój i czas.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.