Skocz do zawartości

Historia edycji

lukaszkrzyszczuk

lukaszkrzyszczuk

Ok, źle się wyraziłem, taniej to wiadomo ze nie będzie bo takie produkty są obarczone największa marzą, tak jak cola lana z pistoletu w barze. Bardziej chodziło mi o to aby nie wywalić od razu dodatkowej stówki na starcie zbiornika na sól, która będzie stała w szafie, a przeznaczyć ja na cokolwiek innego albo nie wydawać wcale. Teraz pewnie będzie można powoli pomyśleć o soli, bo największe koszty już za mną:)

Jaka sól to wiem, jeżeli oczywiście wierząc sprzedawcy, ale zapewne ciagle jest ta sama, bo to z dużego zbiornika, który zasila akwaria w sklepie.

wode rodi mam od sąsiada, ma większe akwarium i kupił filtr, wiec kupuje na dolewki jakieś 4 litry co 2 tygodnie. Płace mu uczciwie tyle co w sklepie, czyli 50gr bo nic nie ma za darmo, wiec idąc z baniakiem i 2zl może jestem trochę dziwny ale czyje się z tym dobrze. A sąsiad mieszka drzwi obok wiec nawet butów nie zakładam ;)

lukaszkrzyszczuk

lukaszkrzyszczuk

Ok, źle się wyraziłem, taniej to wiadomo ze nie będzie bo takie produkty są obarczone największa marzą, tak jak cola lana z pistoletu w barze. Bardziej chodziło mi o to aby nie wywalić od razu dodatkowej stówki na starcie zbiornika na sól, która będzie stała w szafie, a przeznaczyć ja na cokolwiek innego albo nie wydawać wcale. Teraz pewnie będzie można powoli pomyśleć o soli, bo największe koszty już za mną:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.