Skocz do zawartości

Historia edycji

lukaszkrzyszczuk

lukaszkrzyszczuk

Co do korala, to również bardziej wygląda mi na lobophytom, ale kolega sprzedający mówił o sarco - do identyfikacji dalszej :)

Co do zasolenia, to jest obecnie 1.020 na spławiku - efekt tego, że sól osadza mi się na narożnikach akwarium, i trochę jej ubywa, czyli to może być to? Bo chyba wychodzi, że mam za małe wręcz zasolenie? Sąsiad Mg i Ca ma identyczne - biorę RO od niego, ale to kwestia soli i podmianek a nie RO jak sądze. Solanka, którą kupowałem od początku jest na Tropic Marine Pro Reef - kupiłem własne pudełko aby robić solankę i nie jeździć już więcej.

lukaszkrzyszczuk

lukaszkrzyszczuk

Co do korala, to również bardziej wygląda mi na lolobophytom, ale kolega sprzedający mówił o sarco - do identyfikacji dalszej :)

Co do zasolenia, to jest obecnie 1.020 na spławiku - efekt tego, że sól osadza mi się na narożnikach akwarium, i trochę jej ubywa, czyli to może być to? Bo chyba wychodzi, że mam za małe wręcz zasolenie? Sąsiad Mg i Ca ma identyczne - biorę RO od niego, ale to kwestia soli i podmianek a nie RO jak sądze. Solanka, którą kupowałem od początku jest na Tropic Marine Pro Reef - kupiłem własne pudełko aby robić solankę i nie jeździć już więcej.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.