Skocz do zawartości

Historia edycji

lukaszkrzyszczuk

lukaszkrzyszczuk

Pytanie odnośnie skały - było już poruszane w kilku wątkach, ale wolałbym się upewnić. Myślę cały czas, czy nie warto byłoby skleić skały. Obecnie jest ona ułożona - 3 większe kawałki są na tyle duże, że niczemu nie zagrażają. 1 leży na piachu jako oddzielny element (na pierwszym planie) i tak zostanie, bo chciałbym wykorzystać go do jakiegoś ekspansywnego zwierza, 2 mniejsze (na górze po prawej stronie) są ułożone i o nie boję się najbardziej. Wychodzi na to, że potrzebowałbym przykleić tylko te 2, więc niewiele.

Czytałem, że większość wykorzystuje CX-5 co wiąże się z wyjęciem z wody i sklejeniem, odczekaniem chwili i włożeniem raz jeszcze. Dobre to to? Potrzebowałbym pewnie garstkę kleju, więc zależy mi na jak najmniejszym opakowaniu. Może jakaś alternatywa?

Mam jeszcze kilka tygodni do życia, więc chciałbym to wykorzystać aby zneutralizować ewentualne skutki klejenia. Na oko oceniam, że powierzchnia klejenia nie powinna być większa niż moneta 5zł.

lukaszkrzyszczuk

lukaszkrzyszczuk

Pytanie odnośnie skały - było już poruszane w kilku wątkach, ale wolałbym się upewnić. Myślę cały czas, czy nie warto byłoby skleić skały. Obecnie jest ona ułożona - 3 większe kawałki są na tyle duże, że niczemu nie zagrażają. 1 leży na piachu jako oddzielny element (na pierwszym planie) i tak zostanie, bo chciałbym wykorzystać go do jakiegoś ekspansywnego zwierza, 2 mniejsze (na górze po prawej stronie) są ułożone i o nie boję się najbardziej. Wychodzi na to, że potrzebowałbym przykleić tylko te 2, więc niewiele.

Czytałem, że większość wykorzystuje CX-5 co wiąże się z wyjęciem z wody i sklejeniem, odczekaniem chwili i włożeniem raz jeszcze. Dobre to to? Mam jeszcze kilka tygodni do życia, więc chciałbym to wykorzystać aby zneutralizować ewentualne skutki klejenia. Na oko oceniam, że powierzchnia klejenia nie powinna być większa niż moneta 5zł.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.