Skocz do zawartości

Historia edycji

lukaszkrzyszczuk

lukaszkrzyszczuk

U mnie szafka (komoda) jest stabilna i to na pewno chodzi o samą kaskadę, bo jak położą na niej rękę niwelując drgania, to słychać tylko wodę, ale jak rękę zabiorę, to kaskada wydaje dźwięki w najlepsze.

Co do filmu na powierzchni, to faktycznie, zbiera się, ale póki nie mam żadnego życia, to nie przeszkadza. Skimmer Eheim 350 faktycznie wygląda ciekawie, ale chyba szkoda mi na niego miejsca w akwarium, bo i tak w 30l nie ma go za wiele, chyba, że potraktować go jako dodatkowe źródło cyrkulacji w akwarium, ale nie wiem, czy dmucha on na tyle, że powoduje dodatkowy ruch?

Szkoda, że aquael nie pomyślał o jakimś skimmerze, który można by dokupić do kaskady. Czytałem o pomyśle kupna najtańszej kaskady ze skimmerem i podłączenia go do FZN, ale nie wiem, czy chciałoby mi się bawić, przy wizji lewego powietrza.

lukaszkrzyszczuk

lukaszkrzyszczuk

U nie szafka (komoda) jest stabilna i to na pewno chodzi o samą kaskadę, bo jak położą na niej rękę niwelując drgania, to słychać tylko wodę, ale jak rękę zabiorę, to kaskada wydaje dźwięki w najlepsze.

Co do filmu na powierzchni, to faktycznie, zbiera się, ale póki nie mam żadnego życia, to nie przeszkadza. Skimmer Eheim 350 faktycznie wygląda ciekawie, ale chyba szkoda mi na niego miejsca w akwarium, bo i tak w 30l nie ma go za wiele, chyba, że potraktować go jako dodatkowe źródło cyrkulacji w akwarium, ale nie wiem, czy dmucha on na tyle, że powoduje dodatkowy ruch?

Szkoda, że aquael nie pomyślał o jakimś skimmerze, który można by dokupić do kaskady. Czytałem o pomyśle kupna najtańszej kaskady ze skimmerem i podłączenia go do FZN, ale nie wiem, czy chciałoby mi się bawić, przy wizji lewego powietrza.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.