Skocz do zawartości

Historia edycji

r_33

r_33

48 minut temu, SU1 napisał:

Całkiem fajnie wygląda  .
Co za sól sypią w sklepie .A ogólnie to jest w radomiu z morszczyzną ,w słusznej ilości ? 

Sklep jest dobry - właścicie zna się na morszczyźnie;)

a tak na marginesie to jest miasto Radom a nie radom:)

Często Ci się zdarza pisać z małej litery czy to nazwy miejscowości czy jak się zwracasz do kogoś (TY, Cię itp) - zwracając się do kogoś z małej litery to jak dla mnie brak szacunku dla drugiej osoby.

Pozdrawiam 

4 minuty temu, AmonS napisał:

Co do soli dopytam i napiszę w pierwszym poscie ;)

W Radomiu to z morskich Amadyna ale nie zeby bylo dużo... no i nowy h2o ... w tym drugim to glownie morszczyzna ;) ale niedawno otwarty i powoli coraz więcej życia ;)

O a gdzie to h2o??

Nawet nie wiedziałem:)

r_33

r_33

47 minut temu, SU1 napisał:

Co za sól sypią w sklepie .A ogólnie to jest w radomiu z morszczyzną ,w słusznej ilości ? 

Sklep jest dobry - właścicie zna się na morszczyźnie;)

Często Ci się zdarza pisać z małej litery czy to nazwy miejscowości czy jak się zwracasz do kogoś (TY, Cię itp) - mała to jak dla mnie brak szacunku dla drugiej osoby.

Pozdrawiam 

3 minuty temu, AmonS napisał:

W Radomiu to z morskich Amadyna ale nie zeby bylo dużo... no i nowy h2o ... w tym drugim to glownie morszczyzna ;) ale niedawno otwarty i powoli coraz więcej życia ;)

O a gdzie to h2o??

r_33

r_33

43 minuty temu, SU1 napisał:

Sklep jest dobry - właściciel wie zna się na morszczyźnie;)

Często Ci się zdarza pisać z małej litery czy to nazwy miejscowości czy jak się zwracasz do kogoś (TY, Cię itp) - mała to jak dla mnie brak szacunku dla drugiej osoby.

Pozdrawiam 

2 minuty temu, AmonS napisał:

O a gdzie to h2o??

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.