Skocz do zawartości

Historia edycji

SU1

SU1

6 minut temu, r_33 napisał:

Sklep jest dobry - właściciel wie zna się na morszczyźnie;)

a tak na marginesie to jest miasto Radom a nie radom:)

Często Ci się zdarza pisać z małej litery czy to nazwy miejscowości czy jak się zwracasz do kogoś (TY, Cię itp) - mała to jak dla mnie brak szacunku dla drugiej osoby.

Pozdrawiam 

To muszę zobaczyć co tam mają  , czym więcej w okolicy posolonych sklepów tym lepiej  .

AmonS  Będziesz w okolicy daj znać wcześniej , coś się utnie , może tą tubiporę zaszczepię a i briareum też niebawem do cięcia .

ps: No popatrz chyba muszę laptopa zmienić bo Shift nie zawsze działa  hahaha . Lekka fobia na punkcie Dużej litery  ? I nie śmieć w temacie  przypominaj mi na  PW z góry dziękuję . 

SU1

SU1

Teraz, r_33 napisał:

Sklep jest dobry - właściciel wie zna się na morszczyźnie;)

a tak na marginesie to jest miasto Radom a nie radom:)

Często Ci się zdarza pisać z małej litery czy to nazwy miejscowości czy jak się zwracasz do kogoś (TY, Cię itp) - mała to jak dla mnie brak szacunku dla drugiej osoby.

Pozdrawiam 

To muszę zobaczyć co tam mają  , czym więcej w okolicy posolonych sklepów tym lepiej  . 

ps: No popatrz chyba muszę laptopa zmienić bo Shift nie zawsze działa  hahaha . Lekka fobia na punkcie Dużej litery  ? I nie śmieć w temacie  przypominaj mi na  PW z góry dziękuję . 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.