rodzyngit Zgłoś Napisano 15 Września 2017 Kupujac akwarium dostalem korpus 10" a na dniach bede zamawial filtr RO i pytanie czy nada sie do zywicy ?(oczywiscie dokupie do niego wklad), bardziej chodzi mi o te metalowe gwiny oraz czy dokupujac redukcje na wezyki nie wyjdzie taniej kupic calego nowego zestawu RO DI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 15 Września 2017 Ktoś ma za ciebie to przeliczać? Żart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 15 Września 2017 Odpowiedz na pierwsza czesc pytania o metalowe gwinty moglaby wykluczyc wyliczanie takich "kombinacji" wiec to nie zaden zart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tedeus63 Zgłoś Napisano 15 Września 2017 Nie ryzykowalbym jesli chodzi o mosiezny gwint do zestawu RO np w erybce masz za 90 zl dodatkowy korpus jak sie nie myle juz z zywica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 15 Września 2017 2 godziny temu, tedeus63 napisał: Nie ryzykowalbym jesli chodzi o mosiezny gwint do zestawu RO np w erybce masz za 90 zl dodatkowy korpus jak sie nie myle juz z zywica. też mi się tak właśnie wydawało ale wolałem się upewnić miałem nadzieję, że uda się go jakoś wykorzystać ale faktycznie nie ma co oszczędzać tych kilkudziesięciu złotych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach