Skocz do zawartości

Historia edycji

Darek85

Darek85

To już zależy od ciebie. Ja mam drobny Nature's Ocean - Bio-Activ Live® Aragonite i jestem zadowolony. Mam około 3cm warstwę. Do mojego 100x40 dna weszło 9kg. Ale sporo ludzi wybiera żwirek koralowy. Nie pyli kiedy babka kopiąca się do niego dorwie. Jest też spora grupa która preferuje brak piasku i prowadzi zbiornik tak żeby korale zarosły dolną szybę. 

Podpatrz kilka zbiorników na forum i zobacz co ci się spodoba. Jeśli nie planujesz sumpa to moim zdaniem podkład to kolejna siła filtracyjna więc warto. Rodzaj to już kwestia gustu.

Darek85

Darek85

To już zależy od ciebie. Ja mam drobny Nature's Ocean - Bio-Activ Live® Aragonite i jestem zadowolony. Mam około 3cm warstwę. Do mojego 160x40 dna weszło 9kg. Ale sporo ludzi wybiera żwirek koralowy. Nie pyli kiedy babka kopiąca się do niego dorwie. Jest też spora grupa która preferuje brak piasku i prowadzi zbiornik tak żeby korale zarosły dolną szybę. 

Podpatrz kilka zbiorników na forum i zobacz co ci się spodoba. Jeśli nie planujesz sumpa to moim zdaniem podkład to kolejna siła filtracyjna więc warto. Rodzaj to już kwestia gustu.

Darek85

Darek85

To już zależy od ciebie. Ja mam drobny Nature's Ocean - Bio-Activ Live® Aragonite i jestem zadowolony. Mam około 3cm warstwę. Do mojego 160x40 dna weszło 9kg. Ale sporo ludzi wybiera żwirek koralowy. Nie pyli kiedy babka kopią ca się do niego dorwie. Jest też spora grupa która preferuje brak piasku i prowadzi zbiornik tak żeby korale zarosły dolną szybę. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.