Moljzesz Zgłoś Napisano 18 Września 2017 7 minut temu, J.SMITH napisał: Skoro ta biała wanna jest lipa to która jest ok, napiszcie proszę, bo kręcimy się w kółko bez sensu żadnego i tylko spamujemy bezproduktywnie Moljzesz napisz co polecasz? Ja bym tego nie kupił, na chiński tel. dostałem 24mce gwarancji no to sorry. Tak jak koledzy piszą ale sprzęt to tylko sprzęt, na każdym da się utrzymać ładne akwarium tylko trzeba wiedzieć jak a Ty za przeproszeniem nic nie wiesz na temat akwarystyki Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abzol Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Z tego co pamiętam to firma Argus robi takie projekty .Tylko nie wiem czy dobrze to robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.SMITH Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Coltrane jest ok. ale ja osobiście kocham automaty z widocznym mechanizmem na tarczy i mam kilka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfik1980 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Lampy LED to Kessil, jak hybrydy to ATI. Odpieniacz Bublle King. Tak samo pompy obiegowe. Cyrkulatory Vertech. Szkło lub akryl. Jesli cena nie gra roli, ale akryl łatwiej porysować. Komputer Profilux , w stanach bardziej znany APLEX. No i inne gadzety które wyjdą w praniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 18 Września 2017 (edytowane) abzol zanim polecisz poczytaj opinie na ich temat na forum... jest tego trochę. Ja swojej własnej nie wyrobiłem - dobry kolega miał z nimi styczność i jego opinia mi wystarczyła by wiedzieć kogo lepiej unikać Edytowane 18 Września 2017 przez chwialek (wyświetl historię edycji) Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.SMITH Zgłoś Napisano 18 Września 2017 o Argusie akurat słyszałem od kolegi, że właśnie nie do końca są o nim dobre opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Września 2017 J.SMITH skąd jesteś?Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfik1980 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 3 minuty temu, abzol napisał: Z tego co pamiętam to firma Argus robi takie projekty .Tylko nie wiem czy dobrze to robi. Tak i bierze marżę 500% za wszystko i wciska sprzęt jak nie ma innego który sie zamawiało. Super sprzedawca -kpina nie sprzedawca. Nie polecam tej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Coltrane jest ok. ale ja osobiście kocham automaty z widocznym mechanizmem na tarczy i mam kilka. No tak, one powodują opad kopary, dla mnie to poprostu zegarek. Z jakiego miasta jestes?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.SMITH Zgłoś Napisano 18 Września 2017 no właśnie takich chciałem wyeliminować, ja obecnie mieszkam od niedawna w Świebodzicach koło Wałbrzycha nie znam tych okolic ale nic ciekawego tu w pobliżu nie widziałem, ogólnie mam mało czasu na objazd po sklepach raczej tylko niedziela wchodzi w grę, pracuje też 70 km od miejsca zamieszkania więc tracę czas na dojazd i takie tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abzol Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Tylko chciałem podpowiedzieć napisałem że nie znam opinii a teraz już znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Września 2017 8 minut temu, abzol napisał: Z tego co pamiętam to firma Argus robi takie projekty .Tylko nie wiem czy dobrze to robi. nie wspominaj tu o tym ... pseudofachowcu który do zbiornika z kilkoma rybami i mięsakami wciska ludziom reaktory wapnia za kilka tyś. i tłumaczy że przecież nie trzeba odkręcać butli .. i wtedy działa jako filtr przepływowy - byle tylko sprzedać / zarobić i niech się martwią inni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 18 Września 2017 2 minuty temu, J.SMITH napisał: no właśnie takich chciałem wyeliminować, ja obecnie mieszkam od niedawna w Świebodzicach koło Wałbrzycha nie znam tych okolic ale nic ciekawego tu w pobliżu nie widziałem, ogólnie mam mało czasu na objazd po sklepach raczej tylko niedziela wchodzi w grę, pracuje też 70 km od miejsca zamieszkania więc tracę czas na dojazd i takie tam Szkoda daleko ode mnie, ja bym ci zrobił fajne akwa za gruby hajs Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.SMITH Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Ostatnio byłem u rodziny w Poznaniu, ładne duże miasto i chciałem podjechać do jakiegoś sklepu wpisałem sklepy akwarystyczne na różne sposoby i lipa chyba tylko jeden Aquamedic wyskoczył czy faktycznie nie ma tam żadnego konkretnego sklepu z morszczyzną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Września 2017 2 minuty temu, J.SMITH napisał: Ostatnio byłem u rodziny w Poznaniu, ładne duże miasto i chciałem podjechać do jakiegoś sklepu wpisałem sklepy akwarystyczne na różne sposoby i lipa chyba tylko jeden Aquamedic wyskoczył czy faktycznie nie ma tam żadnego konkretnego sklepu z morszczyzną? jest temat na forum - z mapą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 18 Września 2017 https://reef-poznan.pl/ Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.SMITH Zgłoś Napisano 18 Września 2017 dzięki poszukam, ale to i tak innym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Września 2017 a przy okazji .. zbiornik ma powalać .. po jakim czasie ? od chwili założenia i nalania wody ? to chyba ze sztuczną rafą - poczytaj o dojrzewaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 18 Września 2017 i chyba jeszcze aqua nature Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Września 2017 (edytowane) dobry zbiornik potrafi "startować" i rok ... Edytowane 18 Września 2017 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.SMITH Zgłoś Napisano 18 Września 2017 o proszę i jeszcze na Dębcu, tam gdzie mam rodzinę na Wiklinowej to chyba nie daleko ale przez rok będzie straszył czy będzie to jakoś wyglądało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Teraz, J.SMITH napisał: Ostatnio byłem u rodziny w Poznaniu, ładne duże miasto i chciałem podjechać do jakiegoś sklepu wpisałem sklepy akwarystyczne na różne sposoby i lipa chyba tylko jeden Aquamedic wyskoczył czy faktycznie nie ma tam żadnego konkretnego sklepu z morszczyzną? 2 minuty temu, silvia napisał: dobry zbiornik potrafi "startować" i rok ... EEE zeovit i już parę tyg i masz full wypas Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Września 2017 (edytowane) jak będzie dobrze serwisowany ... albo prowadzony na zeowicie (o właśnie kolega uprzedził ) - ale to trzeba wiedzieć co się chce - a z zerową wiedzą ... ale grubym portfelem trzeba znaleźć fachowca który wpadnie 2x w tygodniu - na godzinkę lub dwie Edytowane 18 Września 2017 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Skontaktuj się z chłopakami z "projekt akwarium " oni robią szybko i wow jest od razu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.SMITH Zgłoś Napisano 18 Września 2017 tak ale na plastikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach