Piotr Jan Rogalski Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 olekszwarc :Ja się chętnie zatrudnię! jako wolontariusz? Cytuj /Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Jan Rogalski Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 Witekt :Zatem Rebciu, dzięki serdeczne za cheatomorpjhe @Rebciu, trzeba bylo zrobic klauzule aby do podziekowan piwo dolaczali Mialbys browaru do samego Bozego Narodzenia Cytuj /Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 hehe aj tam, od piwa to tylko "bęben" rośnie ja tam wolę inne, mocniejsze trunki Dobrze, że moja "akcja" rozwija się i mam nadzieje, że osoby obdarowane przez Łukasza będą w przyszłości nadmiar tych glonów oddawać innym morszczakom - tak aby temat niedostępności ich w naszym kraju się skończył Łukasz dobra robota, a jak będę się wybierał do Ciebie to dowiozę Cytuj Pozdrawiam Czarek Rebech 900l + sump 450l + cała masa drobiazgów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witekt Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 @Rebciu, daj znać, kiedy będziesz u Łukasza. Tam są chyba ze 3 puby :drink Cytuj Pozdrawiam, Witek HW: 225l + sump SW: Pterapogon kaudernii, Cryptocentus cintus, Alpheus bellus, Centropyge argi, Ctenochaetus truncatus, Cypho purpurascens, Siganus vulpinus, Lybia tesselata, 2x Lysmata amboinensis, 2x Lysmata debelius, kilka Gobiodon histrio, kilka ślimaków, różne pustelniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Jan Rogalski Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 Rebciu :ja tam wolę inne, mocniejsze trunki Pamietam vodka methode dobra na wszystko Wlasnie kombinuje swiatlo nad sumpem, wiec sie zglosze jak bedziesz robil glono-kosy Cytuj /Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 Witekt :@Rebciu, daj znać, kiedy będziesz u Łukasza. Tam są chyba ze 3 puby może przy okazji otwarcia nowego sklepu warto by zrobić jakieś spotkanie integracyjne pogadam z Łukaszem - może coś z tego wyjdzie Piotrek, jek będziesz chciał glony to daj znać - nie trzeba czekać na "glonokosy":wink Cytuj Pozdrawiam Czarek Rebech 900l + sump 450l + cała masa drobiazgów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baz Zgłoś Napisano 3 Marca 2007 Co się dzieje z Fokusem? Kurde byłem wczoraj i jakaś padaka z nikim nie można porozmawiać ,chciałem kupić sobie polipy ricordi bo mieli ale chłopak na sklepie nie chciał sprzedać bo nie znał dokładnej ceny i boi się szefa - kto ma to wiedzieć!!!.Korale maja ładne ale ceny i znowu najmniejsza pierdółka 150zł już nawet nie chciałem się pytać o 0,5cm akry bo pewnie też bym był zaskoczony.A to był kiedyś taki fajny sklep:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kraszan Zgłoś Napisano 4 Marca 2007 A czy właściciele sklepu Acropora byli już z butelką whisky u głównego moderatora akwarystyki morskiej w Polsce? Bo bez tego podobno ani rusz...i od razu bankructwo. Cytuj Morski dinozaur w stanie spoczynku - forumowy weteran Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek l Zgłoś Napisano 4 Marca 2007 @baz nie ma z kim gadac bo Łukasz otworzył przeciez swoj sklep a tylko z nim w fokusie mozna bylo pogadac, Cytuj UWIELBIAM MÓJ CANDY SHOP 130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060 oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200 wystartowało Nasze Przejściowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Jan Rogalski Zgłoś Napisano 5 Marca 2007 @baz, krzysiek l ma racje. Personel zoofockus zrobil swoj sklep - jak w temacie. Wiec jak pogadac, to teraz do Landu a nie na Ursynow. Ale zeby sprzedawca w sklepie (nawet w zoofokus) nie wiedzial co ile kosztuje, to juz sie zdziwilem. Chyba w tym kraju rzeczywiscie zaczyna brakowc rak do pracy i biora "z ulicy". Cytuj /Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach