afgi Zgłoś Napisano 22 Września 2017 Cześć, Czy wie ktoś z Was może gdzie w Polsce można naprawić lampy Ecotecha Radion. Nie są na gwarancji, a oficjalnego serwisu nie ma chyba w całej europie. Problem mam w dwóch aspektach ustawienia lamp/programu świecenia: Nie mogę połączyć lamp z Reeflinkiem, mimo, że miesiąc temu działało bez zarzutu Nie mogę także ich ustawić poprzez kabel USB (bez udziału Reeflinka) - USB znajduje lampy i rozpoczyna ładowanie progarmu, ale niestety na poziomie kręcoącego się kółka ładowania programu wszystko się kończy, tzn. ładuje bez końca. Lampy świecą obecnie na 100% swoich możliwości. Będę wdzięczny za wszelką pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 23 Września 2017 Cześć. Próbowałeś z innego komputera się podłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afgi Zgłoś Napisano 23 Września 2017 Próbowałem wszystkiego, nawet nowych kont. Koniec końców po godzinnej rozmowie z obsługa klienta w USA, okazało sie, ze coś nie łączy w reeflinku. Rozebrałam, połączyłem i działa Natomiast nadal nie wiem czemu nie mogę ustawić lamp przez USB. Może to być problem kabla lub komputera. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach