Skocz do zawartości

Historia edycji

SU1

SU1

Opti i tylko opti  , bez urazy ale jak ktoś nie widzi różnicy to albo ma problemy z wzrokiem albo nie ma jak tego porównać .Mam na przeciwko siebie opti i float i nigdy więcej float .Mam sporo zbiorników i mimo że ponad 20 to hodowlane to jak bym miał wcześniej styczność z opti wszystkie byłyby właśnie takie . 
Do tego Float dość mocno wpływa na barwy  przynajmniej ja widzę dużą różnicę .Już nie wspominając o efekcie jasnych krawędzi . 300 -360L za 1000pln opti w bardzo przyzwoitej jakości . 70L 200 pln  itd ..  cena śmiech w porównaniu z resztą zestawu . 

ps: Komentarz osoby postronnej  , "K .. "  chwilami mam wrażenie że ta ryba pływa poza zbiornikiem , nie widać granicy szkła .

SU1

SU1

Opti i tylko opti  , bez urazy ale jak ktoś nie widzi różnicy to albo ma problemy z wzrokiem albo nie ma jak tego porównać .Mam na przeciwko siebie opti i float i nigdy więcej float .Mam sporo zbiorników i mimo że ponad 20 to hodowlane to jak bym miał wcześniej styczność z opti wszystkie byłyby właśnie takie . 
Do tego Float dość mocno wpływa na barwy  przynajmniej ja widzę dużą różnicę .Już nie wspominając o efekcie jasnych krawędzi .

ps: Komentarz osoby postronnej  , "K .. "  chwilami mam wrażenie że ta ryba pływa poza zbiornikiem , nie widać granicy szkła .

SU1

SU1

Do tego Float dość mocno wpływa na barwy  przynajmniej ja widzę dużą różnicę .Już nie wspominając o efekcie jasnych krawędzi .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.