@waldek123blau szukaj szukaj ale tanio nie będzie
Póki co u mnie dojrzewanie, okrzemki mam już chyba za sobą, kolegowaliśmy się przez 2 dni, teraz widzę gdzieniegdzie kępki zielonych glonów. NO3 nie zabarwia testu, PO4 dość wysoko na Hance bo 0,132 PPM . Dozuję C2H5OH 5ml 20% roztworu oraz przedawkowuję bakterie Aquaforest, PRO BIO F wsypałem całe pudełko w 2tygodnie, BIO S poszły mi 2 butelki i już z nim skończyłem, PRO BIO S podaję około 20kropli dziennie aż mi się skończą, później normalnie. Odpieniacz wali na mokro, muszę zrobić mu podstawkę aby trochę osuszyć pianę. Karmię 3 kostkami płukanych mrożonek. Namiętnie rozglądam się za anthiasami w dobrej cenie... Widziałem ciekawe na stronie @eRybka-sklep ale na @ nie odpisują i na fb tak samo od prawie tygodnia pomimo ponawiania zapytań, nie wróży to zbyt dobrze więc chyba ich odpuszczę. Jeżeli ktoś widział gdzieś TUKA, EVANSI lub cos innego kolorowego w ilości 20szt to proszę o namiar
Historia edycji
@waldek123blau szukaj szukaj ale tanio nie będzie
Póki co u mnie dojrzewanie, okrzemki mam już chyba za sobą, kolegowaliśmy się przez 2 dni, teraz widzę gdzieniegdzie kępki zielonych glonów. NO3 nie zabarwia testu, PO4 dość wysoko na Hance bo 0,132. Dozuję C2H5OH 5ml 20% roztworu oraz przedawkowuję bakterie Aquaforest, PRO BIO F wsypałem całe pudełko w 2tygodnie, BIO S poszły mi 2 butelki i już z nim skończyłem, PRO BIO S podaję około 20kropli dziennie aż mi się skończą, później normalnie. Odpieniacz wali na mokro, muszę zrobić mu podstawkę aby trochę osuszyć pianę. Karmię 3 kostkami płukanych mrożonek. Namiętnie rozglądam się za anthiasami w dobrej cenie... Widziałem ciekawe na stronie @eRybka-sklep ale na @ nie odpisują i na fb tak samo od prawie tygodnia pomimo ponawiania zapytań, nie wróży to zbyt dobrze więc chyba ich odpuszczę. Jeżeli ktoś widział gdzieś TUKA, EVANSI lub cos innego kolorowego w ilości 20szt to proszę o namiar
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.