Skocz do zawartości

Historia edycji

SU1

SU1

Godzinę temu, Walker napisał:

W instrukcji tego specyfiku jest załącznik jak dostosować fabryczne opakowane do pompy dozujacej. Niestety u mnie to się nie sprawdziło ponieważ że względu bardzo małe dawki preparat zasycha w wężykach i guzik z tego całego dozowania. Dlatego raczej pozostaje strzykawka .

Zaczynałem od kropli na dobę , nigdy nic nie zaschło . .

58 minut temu, Iceberg napisał:

Tutaj jest przedstawione podlaczenie tego fitoplanktonu do pompy dozujacej i dalej bezposrednio do pompy obiegowej albo cyrkulacyjnej...   http://www.easyreefs.com/en/easybooster_en.html

Tylko  "ucieka" przy takim podłączeniu . Widać to zresztą na przykładzie drugim w linku który podesłałeś , w rurce przy pompie już sama woda  .Pewnie nie ma problemu  bo i tak trafia do bańki , ale start z grubej rury jak się przesączy z 20 cm rurki .A i tak się zastanawiam czy się  w tak umocowanej rurce coś nie zagnieździ .

SU1

SU1

40 minut temu, Walker napisał:

W instrukcji tego specyfiku jest załącznik jak dostosować fabryczne opakowane do pompy dozujacej. Niestety u mnie to się nie sprawdziło ponieważ że względu bardzo małe dawki preparat zasycha w wężykach i guzik z tego całego dozowania. Dlatego raczej pozostaje strzykawka .

Zaczynałem od kropli na dobę , nigdy nic nie zaschło . .

23 minuty temu, Iceberg napisał:

Tutaj jest przedstawione podlaczenie tego fitoplanktonu do pompy dozujacej i dalej bezposrednio do pompy obiegowej albo cyrkulacyjnej...   http://www.easyreefs.com/en/easybooster_en.html

Tylko  "ucieka" przy takim podłączeniu . Widać to zresztą na przykładzie drugim w linku który podesłałeś , w rurce przy pompie już sama woda  .Pewnie nie ma problemu  bo i tak trafia do bańki , ale start z grubej rury jak się przesączy z 20 cm rurki .A i tak się zastanawiam czy się coś w tak umocowanej rurce coś nie zagnieździ .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.