Skocz do zawartości

Historia edycji

chwialek

chwialek

Marcinie - lokalnie poszukaj. Miałem okazje oglądać dolewkę Levelautomatic Eye z aqua-trendu - uprzedzę pytanie nie używam takiej ponieważ miałem inną już trochę przed premierą. Obecnie nie mając pompy i dolewki brałbym w ciemno. Opis funkcjonowania masz u Bartka na ReefHub - ie. A polecaną dolewkę znajdziesz w Łodzi. Budżet podobny do tego co pytałeś a jakość, o wiele lepsza i przede wszystkim - przystosowana do systemów morskich.

Nie piszę tego bo znam Łukasza i Barka osobiście ale dlatego że trochę dolewek przerobiłem od jednej miałem przygodę z pożarem w domu (była to dolewka z zewnętrzną pompą). Inna dolewka na wbudowanym dobrym perystaltyku dwukrotnie się nieco przetopiła. Produktowi Eye byłbym skłonny zaufać. Na spotkaniu Łódzkim mogę Ci wyjaśnić dlaczego warto szukać sprzętu niskonapięciowego.

Koszt dolewki w Łodzi około 300zł więc raczej moja propozycja powinna brzmieć dla Ciebie sensownie.

chwialek

chwialek

Marcinie - lokalnie poszukaj. Miałem okazje oglądać dolewkę Levelautomatic Eye z aqua-trendu - uprzedzę pytanie nie używam takiej ponieważ miałem inną już trochę przed premierą. Obecnie nie mając pompy i dolewki brałbym w ciemno. Opis funkcjonowania masz u Bartka na ReefHub - ie. A polecaną dolewkę znajdziesz w Łodzi. Budżet podobny do tego co pytałeś a jakość, o wiele lepsza i przede wszystkim - przystosowana do systemów morskich.

Nie piszę tego bo znam Łukasza i Barka osobiście ale dlatego że trochę dolewek przerobiłem od jednej miałem przygodę z pożarem w domu (była to dolewka z zewnętrzną pompą). Inna dolewka na wbudowanym dobrym perystaltyku dwukrotnie się nieco przetopiła. Produktowi Eye byłbym skłonny zaufać. Na spotkaniu Łódzkim mogę Ci wyjaśnić dlaczego warto szukać sprzęty niskonapięciowego.

Koszt dolewki w Łodzi około 300zł więc raczej moja propozycja powinna brzmieć dla Ciebie sensownie.

chwialek

chwialek

Nie piszę tego bo znam Łukasza i Barka osobiście ale dlatego że trochę dolewek przerobiłem od jednej miałem przygodę z pożarem w domu (była to dolewka z zewnętrzną pompą). Inna dolewka na wbudowanym dobrym perystaltyku dwukrotnie się nieco przetopiła. Produktowi Eye byłbym skłonny zaufać. Na spotkaniu Łódzkim mogę Ci wyjaśnić dlaczego warto szukać sprzęty niskonapięciowego.

chwialek

chwialek

Nie piszę tego bo znam Łukasza i Barka osobiście ale dlatego że trochę dolewek przerobiłem od jednej miałem przygodę z pożarem w domu. Produktowi Eye byłbym skłonny zaufać. Na spotkaniu Łódzkim mogę Ci wyjaśnić dlaczego warto szukać sprzęty niskonapięciowego.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.