Witam, mam pytanie odnośnie lampy Giesemann Futura 195w, 3 moduły LED, czy jest to dobra lampa? Mam możliwość kupna używanej takiej lampy (lampa ma około 4 lat i chcą za nią 1700 zł) i tak się zastanawiam czy ona będzie odpowiednia do akwarium o dł. 100cm. i na co zwrócić uwagę? W akwarium głównie miękkie i LPS-y.
Historia edycji
Witam, mam pytanie odnośnie lampy Giesemann Futura 195w, 3 moduły LED, czy jest to dobra lampa? Mam możliwość kupna używanej takiej lampy (lampa ma około 4 lat i chcą za nią 1700 zł) i tak się zastanawiam czy ona będzie odpowiednia do akwarium o dł. 100cm. i na co zwrócić uwagę? W akwarium głównie miękkie i LPS-y.
Witam, mam pytanie odnośnie lampy Giesemann Futura 195w, 3 moduły LED, czy jest to dobra lampa? Mam możliwość kupna używanej takiej lampy (lampa ma około 4 lat i chcą za nią 1700 zł) i tak się zastanawiam czy ona będzie odpowiednia do akwarium o dł. 100cm. i na co zwrócić uwagę? W akwarium głównie miękie i LPS-y.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.