Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

Ja miałam w 360 i mam w 750 zwykły kulowy, do tego pompa jebadełko z regulacją mocy.  U siebie  nie widzę sensu wykosztowac się na zawór bramowy, bo regulacja obiegu nie kosztowała mnie więcej, niż 3 minuty :) przesterowanie obiegu w razie potrzeby z silniejszego na słabszy czy odwrotnie to tylko chwilunia, aczkolwiek taka potrzeba to może raz na rok, kiedy pompka trochę się zamuli i trzeba podbić moc o jedną jednostkę. 

Przy regulowanej mocy pompy zawór bramowy to dla mnie armata na muchę, ale u mnie nie ma potrzeby sterowania obiegiem z zegarmistrzowską precyzją.

Nik@

Nik@

Ja miałam w 360 i mam w 750 zwykły kulowy, do tego pompa jebadełko z regulacją mocy.  U siebie  nie widzę sensu wykosztowac się na zawór bramowy, bo regulacja obiegu nie kosztowała mnie więcej, niż 3 minuty :) przesterowanie obiegu w razie potrzeby z silniejszego na słabszy czy odwrotnie to też chwili nią, aczkolwiek taka potrzeba to może raz na rok, kiedy pompka trochę się zamuli i trzeba podbić moc o jedną jednostkę. 

Przy regulowanej mocy pompy zawór bramowy to dla mnie armata na muchę, ale u mnie nie ma potrzeby sterowania obiegiem z zegarmistrzowską precyzją.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.