Skocz do zawartości

Historia edycji

azgar

azgar

Dnia 31.10.2017 o 19:16, Nik@ napisał:

W sumie pisalam to do @azgar, bo jest ze Śląska :)Ale obdzielę chętnie każdego potrzebującego w darmowe robaczki, przy założeniu, ze odbierze osobiście lub zalatwi odbiór w moim miejscu zamieszkania lub pracy :) Jeśli bedziesz w okolicy,  to zapraszam. 

Wężowidła kiedyś jakieś miałem ale od dłuższego czasu ich nie widuje podejrzewam, że to wina borsuka bo tym swoim pyszczkiem nie raz widziałem jak wtykał go w ich miejscówki. A dodam jeszcze że mi to najbardziej na rożnym robactwie zależy takim małym do dsb z jakimiś makro glonami :)

A wracając do skały to trzeba mieć na prawdę duzo szczęścia żeby cos fajnego znalesc, ja przez pewien czas dokupowałem skały jak przy okazjii wizyty w sklepi widziałem cos fajnego ale zwykle to nic fajnego nie ma i pewnie dla tego ze oszukują :/ 

Wybiorę sie do akwa światu jeszcze bo właściciela  uczciwy mi sie wydaje, to obejrze skałę :)

azgar

azgar

Dnia 31.10.2017 o 19:16, Nik@ napisał:

W sumie pisalam to do @azgar, bo jest ze Śląska :)Ale obdzielę chętnie każdego potrzebującego w darmowe robaczki, przy założeniu, ze odbierze osobiście lub zalatwi odbiór w moim miejscu zamieszkania lub pracy :) Jeśli bedziesz w okolicy,  to zapraszam. 

Wężowidła kiedyś jakieś miałem ale od dłuższego czasu ich nie widuje podejrzewam, że to wina borsuka bo tym swoim pyszczkiem nie raz widziałem jak wtykał go w ich miejscówki.

A wracając do skały to trzeba mieć na prawdę duzo szczęścia żeby cos fajnego znalesc, ja przez pewien czas dokupowałem skały jak przy okazjii wizyty w sklepi widziałem cos fajnego ale zwykle to nic fajnego nie ma i pewnie dla tego ze oszukują :/ 

Wybiorę sie do akwa światu jeszcze bo właściciela  uczciwy mi sie wydaje, to obejrze skałę :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.