boo12 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Kiedyś przewinął się temat na forum regulatorów, i pojawił się tam taki który miał dwa oddzielne przekaźniki dla grzania chłodzenia, był to jakiś chińczyk jeśli ktoś może podlinkować będę wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 stc-1000 Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziembol Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Zamówiłem dla siebie - koszt kilka $ + plastikowa obudowa za 10 zl , kilka kabelków oraz trochę "ręcznej roboty". Efekt - rewelacja ! W swoim modelu otrzymałem metalową sondę - wyczytałem , że po jakimś czasie zaczyna rdzewieć. Można dokupić na ali sondę plastikową - ja zamiast tego użyłem koszulki termokurczliwej i silikonu. Kontroler póki co sprawdza się znakomicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Teraz, ziembol napisał: ja zamiast tego użyłem koszulki termokurczliwej i silikonu. Kontroler póki co sprawdza się znakomicie. zrobiłem dokładnie ta samo - działa już drugi rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaRRoT Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Też przed włożeniem założyłem koszulkę termiczną , ale z sprzętu jestem mega zadowolony działa bez zarzutów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Pomyślałem o takim, żeby szeregowo zabezpieczyć grzałkę a chłodzenie pójdzie pod wentylatory docelowo, dziękuję za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 A mój się zespół po roku niestety. Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 "10. Nie używamy wulgaryzmów ! To publiczne, ogólnodostępne forum." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach