boo12 Report post Posted November 1, 2017 Kiedyś przewinął się temat na forum regulatorów, i pojawił się tam taki który miał dwa oddzielne przekaźniki dla grzania chłodzenia, był to jakiś chińczyk jeśli ktoś może podlinkować będę wdzięczny Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sygen Report post Posted November 1, 2017 stc-1000 Quote Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Share this post Link to post Share on other sites
boo12 Report post Posted November 1, 2017 dziękuję Quote Share this post Link to post Share on other sites
ziembol Report post Posted November 1, 2017 Zamówiłem dla siebie - koszt kilka $ + plastikowa obudowa za 10 zl , kilka kabelków oraz trochę "ręcznej roboty". Efekt - rewelacja ! W swoim modelu otrzymałem metalową sondę - wyczytałem , że po jakimś czasie zaczyna rdzewieć. Można dokupić na ali sondę plastikową - ja zamiast tego użyłem koszulki termokurczliwej i silikonu. Kontroler póki co sprawdza się znakomicie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silvia Report post Posted November 1, 2017 Teraz, ziembol napisał: ja zamiast tego użyłem koszulki termokurczliwej i silikonu. Kontroler póki co sprawdza się znakomicie. zrobiłem dokładnie ta samo - działa już drugi rok Quote Share this post Link to post Share on other sites
JaRRoT Report post Posted November 1, 2017 Też przed włożeniem założyłem koszulkę termiczną , ale z sprzętu jestem mega zadowolony działa bez zarzutów Quote Share this post Link to post Share on other sites
boo12 Report post Posted November 1, 2017 Pomyślałem o takim, żeby szeregowo zabezpieczyć grzałkę a chłodzenie pójdzie pod wentylatory docelowo, dziękuję za odpowiedzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gothmog Report post Posted November 1, 2017 A mój się zespół po roku niestety. Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Quote Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Share this post Link to post Share on other sites
Guest laszek Report post Posted November 1, 2017 "10. Nie używamy wulgaryzmów ! To publiczne, ogólnodostępne forum." Quote Share this post Link to post Share on other sites