Gość Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2019 Ok, tylko wysłałem maila w sprawie stelaża i akwarium, są wymiary, prośba o wycenę, to mam dzwonić i mu opowiadać jak to ma być ? Jak nie ma czasu odpisać, to przez telefon też, tym bardziej, że opisanie sprawy zajmie znacznie więcej czasu. No nie sądzę żeby opis przez telefon trwał dłużej niż pisanie [emoji14] dzwoń i nie świruj hehWysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pdz Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2019 Nie dzwonię, poczekam, i tak jestem na etapie dokształcania, więc nie ma bólu ... bardziej mi to potrzebne na chwilę obecną do kosztorysu. Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qłko Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 nikt nie zauważył? już oficjalnie na stronie otwarcie w Józefowie 2 lutego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 10 minut temu, Qłko napisał: nikt nie zauważył? już oficjalnie na stronie otwarcie w Józefowie 2 lutego.... pewnie mnóstwo ludzi zauważyło na fb Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach