domel302 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) Cześć wszystkim mam pytanie. Moja pompa jebao jecod dcs 3000 chyba za głośno chodzi chuczy jak kombajn poziom decybeli to 40-48 mierzony telefonem czy ona tak głośno chodzi czy reklamować ma raptem 4 miesiące Nagranie audio 2017-11-06 20-12-26 (online-audio-converter.com)(2).mp3 Edytowane 6 Listopada 2017 przez domel302 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalM Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 14 minut temu, domel302 napisał: Cześć wszystkim mam pytanie. Moja pompa jebao jecod dcs 3000 chyba za głośno chodzi chuczy jak kombajn poziom decybeli to 40-48 mierzony telefonem czy ona tak głośno chodzi czy reklamować ma raptem 4 miesiące Nagranie audio 2017-11-06 20-12-26 (online-audio-converter.com)(2).mp3 Rozbierałeś ją? Ośka cała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domel302 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Ośka chyba cała jak czyscilem to jest w jednej części wirnik z magnesem wyłazi ale oski nie da rady wyciągnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vunpepic Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 Reklamuj ja mam dcs12000 i jej nie slysze odpieniacz Tunze glosniej chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TakiDuzy Zgłoś Napisano 9 Listopada 2017 Jeszcze pytanie, jak jest podłączona do hydrauliki- czy „na sztywno”, czy przez kawałek węża? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki Zgłoś Napisano 9 Listopada 2017 Kawałek węża silikonowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach