To była misja na szybko, a i tak prawie cały dzień mi zleciał przed 9 wyszedłem z domu o 9:37 miałem pociąg i o 13 byłem w Bydgoszczy bo wszystko teraz przez Łowicz jeździ bo remontują, ale chociaż pod oknem mam ciszę Dorota ze stacji mnie zgarnęła, naszykowałem sobie wszystko co potrzebowałem a i tak zapomniałem zabrać Mrożonek wyleciało mi z głowy jak wyjeżdżaliśmy ze sklepu i tak na szybko przeleciałem telefonem po zbiornikach bo o 15:28 miałem powrotny że praktycznie przed 20 byłem w domu, Ale Osmozę przytargałem, Sól 22 KG , NO3-PO4-X, TDS, Zwierzaki jeszcze później będę jechał po odbiór Ryby którą zamówiłem ale to dopiero jak będzie no chyba że czas nie pozwoli to na stacji sobie odbiorę
Historia edycji
To była misja na szybko, a i tak prawie cały dzień mi zleciał przed 9 wyszedłem z domu o 9:37 miałem pociąg i o 13 byłem w Bydgoszczy, Dorota ze stacji mnie zgarnęła, naszykowałem sobie wszystko co potrzebowałem a i tak zapomniałem zabrać Mrożonek wyleciało mi z głowy jak wyjeżdżaliśmy ze sklepu i tak na szybko przeleciałem telefonem po zbiornikach bo o 15:28 miałem powrotny że praktycznie przed 20 byłem w domu, Ale Osmozę przytargałem, Sól 22 KG , NO3-PO4-X, TDS, Zwierzaki jeszcze później będę jechał po odbiór Ryby którą zamówiłem ale to dopiero jak będzie no chyba że czas nie pozwoli to na stacji sobie odbiorę
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.