Skocz do zawartości

Historia edycji

dziadziol6

dziadziol6

Nie łapię?? jakie gąbki? poproszę o zdięcie twojego filtra

U mnie jest tak jak na tym filmiku .

12,37 minuta filmu jest pokazane żywica jest nakrętką do dołu i woda wchodzi od dołu od strony nakrętki a wylot ma u góry .U mnie mam żywicę obruconą tzn nakrętką do góry tak samo jak obudowa membrany od góry żywicy wpada woda i przeczyszczona wylatuje dołem żywicy .Gdzie tu jest błąd na filmiku czy u mnie?Proszę jeśli ktoś ma ten sam zestaw proszę o poglądowe foto jak ma to połaczone. NO i dalej  nikt nie odpowiedział mam dokupić żywicę? i dołożyć ?i czy można mieszać żywicę bo nie wiem jaką tam mam?

Ja mam tak popodpinane sorki za grafikę hahahahah

schemat.png

dziadziol6

dziadziol6

Nie łapię?? jakie gąbki? poproszę o zdięcie twojego filtra

U mnie jest tak jak na tym filmiku .

12,37 minuta filmu jest pokazane żywica jest nakrętką do dołu i woda wchodzi od dołu od strony nakrętki a wylot ma u góry .U mnie mam żywicę obruconą tzn nakrętką do góry tak samo jak obudowa membrany od góry żywicy wpada woda i przeczyszczona wylatuje dołem żywicy .Gdzie tu jest błąd na filmiku czy u mnie?Proszę jeśli ktoś ma ten sam zestaw proszę o poglądowe foto jak ma to połaczone. NO i dalej  nikt nie odpowiedział mam dokupić żywicę? i dołożyć ?i czy można mieszać żywicę bo nie wiem jaką tam mam?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.