Skocz do zawartości

Historia edycji

maciej01

maciej01

Problem polega na tym, że w mojej okolicy nie ma sklepu który ma obie te lampy. Czy jest cel i sens jechać kilkaset kilometrów, żeby obejrzeć lampy? I pisałem wcześniej, że chciałbym zobaczyć poglądowe zdjęcia porównawcze, które w zupełności wystarczą,. Jak sklep wstawi zdjęcia i je obrobi jakimś programem, to skąd będą wiedzieli jakie kolory ja preferuję? Mędrkować każdy potrafi.

maciej01

maciej01

Problem polega na tym, że w mojej okolicy nie ma sklepu który ma obie te lampy. Czy jest cel i sens jechać kilkaset kilometrów, żeby obejrzeć lampy? I pisałem wcześniej, że chciałbym zobaczyć poglądowe zdjęcia porównawcze, które w zupełności wystarczą,. Jak sklep wstawi zdjęcia i je obrobi jakimś programem, to skąd będą wiedzieli jakie kolory ja preferuję? Mądrować każdy potrafi.

maciej01

maciej01

Problem polega na tym, że w mojej okolicy nie ma sklepu który ma obie te lampy. Czy jest cel i sens jechać kilkaset kilometrów, żeby obejrzeć lampy? I pisałem wcześniej, że chciałbym zobaczyć poglądowe zdjęcia, które w zupełnością wystarczą, a mądrować każdy potrafi.

maciej01

maciej01

Problem polega na tym, że w mojej okolicy nie ma sklepu który ma obie te lampy. Czy jest cel i sens jechać kilkaset kilometrów, żeby obejrzeć lampy?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.