Problem polega na tym, że w mojej okolicy nie ma sklepu który ma obie te lampy. Czy jest cel i sens jechać kilkaset kilometrów, żeby obejrzeć lampy? I pisałem wcześniej, że chciałbym zobaczyć poglądowe zdjęcia porównawcze, które w zupełności wystarczą,. Jak sklep wstawi zdjęcia i je obrobi jakimś programem, to skąd będą wiedzieli jakie kolory ja preferuję? Mędrkować każdy potrafi.
Historia edycji
Problem polega na tym, że w mojej okolicy nie ma sklepu który ma obie te lampy. Czy jest cel i sens jechać kilkaset kilometrów, żeby obejrzeć lampy? I pisałem wcześniej, że chciałbym zobaczyć poglądowe zdjęcia porównawcze, które w zupełności wystarczą,. Jak sklep wstawi zdjęcia i je obrobi jakimś programem, to skąd będą wiedzieli jakie kolory ja preferuję? Mądrować każdy potrafi.
Problem polega na tym, że w mojej okolicy nie ma sklepu który ma obie te lampy. Czy jest cel i sens jechać kilkaset kilometrów, żeby obejrzeć lampy? I pisałem wcześniej, że chciałbym zobaczyć poglądowe zdjęcia, które w zupełnością wystarczą, a mądrować każdy potrafi.
Problem polega na tym, że w mojej okolicy nie ma sklepu który ma obie te lampy. Czy jest cel i sens jechać kilkaset kilometrów, żeby obejrzeć lampy?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.