niwre37 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2017 Czy można trzymać razem w jednym akwarium te dwie ryby ? tzn trzymać w sposób dla nich bezpieczny ? ktoś może je ma lub miał i podzieli się swoimi spostrzeżeniami proszę o spostrzeżenia praktyczne a nie te wyczytane w necie lub zasłyszane od kolegi innego kolegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 19 Listopada 2017 W większych zbiornikach można borsuki trzymać w grupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2017 masz na myśli jeden gatunek czy 2 lub więcej? jeden gatunek to wiem bo widziałem na wlane oczy kilka szt-wygląda rewelacyjnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 fajnie pisze się samemu w swoim temacie dzisiaj własnie widziałem akwa z tymi dwoma rybkami i nie zauważyłem niebezpiecznych zachowań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach