Skocz do zawartości

Historia edycji

Arturro

Arturro

Tzw Mała Hanka na PO4 może nieco uwierać tych co trzymają parametry na b. niskim poziomie. Pokazuje 0.00 i wiesz, że to wynik z przedziału 0,00-0,04. Niby drobiazg .. a ponieważ test robię "od wielkiego dzwonu" to jest to dla mnie bez znaczenia.

O teście Małej Hanki na Kh przypominam sobie, że warto by ja mieć w okresie zimowym kiedy dzień jest krótki i po zmroku odgaduję momentu zmiany koloru na teście kropelkowym. 

Arturro

Arturro

Tzw Mała Hanka na PO4 może nieco uwierać tych co trzymają parametry na b. niskim poziomie. Pokazuje 0.00 i wiesz, że to wynik z przedziału 0,00-0,04. Niby drobiazg .. a ponieważ test robię "od wielkiego dzwonu" to jest to dla mnie bez znaczenia.

O teście Małej Hanki na Kh przypominam sobie, że warto by ja mieć w okresie zimowym kiedy dzień jest krótki a po zmroku  kiedy odgaduję momentu zmiany koloru na teście kropelkowym. 

Arturro

Arturro

O teście Małej Hanki na Kh przypominam sobie, że warto by ja mieć w okresie zimowym kiedy dzień jest krótki a po zmroku  odgaduję momentu zmiany koloru na teście kropelkowym. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.