kogucik76 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2017 Witam jak w tytule dolewka chyba sie cos spsula Pali sie zielona kontrolka ze niby jest wszystko ok a nie dolewa wody do zbiornika. Nie pomaga nawet restart. Ktos mial podobna sytuacje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alenqer Zgłoś Napisano 22 Listopada 2017 No witam - niestety ten typ tak ma i czasami robi focha. zauważyłem że u mnie ,, nie działa'' jak oko nie jest całkiem czyste ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmonS Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 Mam tę dolewkę i nigdy nie miała "focha"... Jeśli jest na gwarancji - reklamuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alenqer Zgłoś Napisano 24 Listopada 2017 Mam ją od 4 miesięcy i zauważyłem że po przeczyszczeniu oka przez 2-3 tygodnie jest ok. a następnie znowu się zawiesza więc powodem w/g mnie jest jego zanieczyszczenie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik76 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2017 Wczoraj ruszylem delikatnie "oko", przesunalem je o kilka milimetrow i zaskoczylo szyba pod nim byla czysta. Moze te oko jest zezowate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alenqer Zgłoś Napisano 24 Listopada 2017 (edytowane) Zezowate to na pewno , ale nie chodzi o czystość szyby pod ale na oku...po prostu pod wpływem dozowania ,,prochów'' z dolewki osadza się prawdopodobnie na nim coś w rodzaju białego , wapiennego nalotu.. Edytowane 24 Listopada 2017 przez alenqer (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik76 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2017 Oko tez czyste wiec troche to dziwne. Jutro robie podmianke w kostce to cale je wyczyszcze profilaktycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach