Cześć. Czy jest ktoś obecnie na etapie docieplenia budynku. Firma nabrała kilka robót i się nie wyrabia ,wszystko się przeciąga. Styropian położony i oklejony siatką tydzień temu, wczoraj pokryli podkładem pod tynk, dziś miało to doschnać a jutro i/albo w niedziele mają tynkowac kolor na gotowo. W razie niepogody mają to robić pod przykryciem. I ciekawi mnie czy ktoś z was już tak robił w takich warunkach atmosferycznych jak teraz. Miałem obawy to powiedzieli że dają pięć lat gwarancji, ale dalej mam obawy. Dlatego przyda się opinia z pierwszej ręki.
Historia edycji
Cześć. Czy jest ktoś obecnie na etapie docieplenia budynku. Firma nabrała kilka robót i się nie wyrabia ,wszystko się przeciąga. Styropian położony i oklejony siatką tydzień temu, wczoraj pokryli podkładem pod tynk, dziś miało to doschnać a jutro mają tynkowac kolor na gotowo. W razie niepogody mają to robić pod przykryciem. I ciekawi mnie czy ktoś z was już tak robił w takich warunkach atmosferycznych jak teraz. Miałem obawy to powiedzieli że dają pięć lat gwarancji, ale dalej mam obawy. Dlatego przyda się opinia z pierwszej ręki.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.