Skocz do zawartości

Historia edycji

volf

volf

Cześć. Czy jest ktoś obecnie na etapie docieplenia budynku. Firma nabrała kilka robót i się nie wyrabia ,wszystko się przeciąga. Styropian położony i oklejony siatką tydzień temu, wczoraj pokryli podkładem pod tynk, dziś miało to doschnać a jutro i/albo w niedziele mają tynkowac kolor na gotowo. W razie niepogody mają to robić pod przykryciem. I ciekawi mnie czy ktoś z was już tak robił w takich warunkach atmosferycznych jak teraz. Miałem obawy to powiedzieli że dają pięć lat gwarancji, ale dalej mam obawy. Dlatego przyda się opinia z pierwszej ręki. 

volf

volf

Cześć. Czy jest ktoś obecnie na etapie docieplenia budynku. Firma nabrała kilka robót i się nie wyrabia ,wszystko się przeciąga. Styropian położony i oklejony siatką tydzień temu, wczoraj pokryli podkładem pod tynk, dziś miało to doschnać a jutro mają tynkowac kolor na gotowo. W razie niepogody mają to robić pod przykryciem. I ciekawi mnie czy ktoś z was już tak robił w takich warunkach atmosferycznych jak teraz. Miałem obawy to powiedzieli że dają pięć lat gwarancji, ale dalej mam obawy. Dlatego przyda się opinia z pierwszej ręki. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.