morski72 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Mam pytanie czy można połączyć dwie takie same pompy do odpieniacza na jednym wlocie wody Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 do jakiego i jaki sposób podłączenia tych pomp?na jakimś trójniku czy jak Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morski72 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Dwie pompy jebao dc2000 Odpieniacz Skim 143 podłączyć je na trójniku 3/4cala i wejście 3/4 czy to będzie działać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mam akurat dwie takie same oryginalnie jest tam Dc2000 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Według mnie jedna pompa tam wystarczy,do dwóch pomp jest za małe body.Druga sprawa na trójniku to dużo straci na wydajności. Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 wszystko można tylko nie zawsze jest sens a tutaj go nie widzę Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morski72 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Poszukam sobie większego body 20 cmDzięki za poradę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poszukam sobie większego body 20 cmDzięki za poradę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKażda podłączona osobno Widziałem takie odpieniaczeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach