Te tutaj zrobione zostały z 1 szklanka cementu, 2 szklanku zwiru koralowego. Jak kupiłem cement kilka lata temu tak do tej pory go mam (koszt cos kolo 10zl, za żwir placilem ponizej 3zl za kg czy jakos tak). Jakaś reklamówka podstawek już za mną co najmniej. Czy gra warta świeczki ? Można przepłacić i kupić 10 szt za 15zl, mozna kupic skladniki za 15zl i zrobic 1000 podstawek (moze przerysowalem ale nigdy nie liczylem ile już do tej pory zrobiłem z tego co kupiłem wieki temu). Czas zrobienia tych co na zdjeciach - max 30 minut. Tak samo z ballingiem - jedni kupuja za gotowca i placa krocie, inni dzwonią na azoty i kupują czda w cenie wystarczajacej na kilka lat.
P.s Nie polecam gazet jako podkladke, polecam jakas grubsza folie - tutaj z braku laku sa gazety bo nie bylo folii pod reka
P.s2 Te sklepowe nie sa zrobione w niewiadomo jakiej technologii - analizy nie robilem ale material wyglada podobnie ;P Róznica taka, że te śa nieregularne i korale łądniej wygladąją jak obleją podstawkę, niż np. takie okrągłe idealne kółeczka Ale o gustach się nie dyskutuje