@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego, tutaj raczej mamy na myśli minimalizowanie kosztów i sprzętu bez kórego system świetnie sobie poradzi. U mnie z ww. przez Ciebie, posiadam lampę, grzałkę cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor, a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) Filtracją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia, zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty. Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i nie zawsze dobra dla acropor, tymbardziej przy tych bardziej wymagających koralach sps-owych.
Historia edycji
@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego, tutaj raczej mamy na myśli minimalizowanie kosztów i sprzętu bez kórego system świetnie sobie poradzi. U mnie z ww. przez Ciebie, posiadam lampę, grzałkę cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor, a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty. Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i nie zawsze dobra dla acropor, tymardzie przy bardziej wyagających koralach spsowych.
@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego, tutaj raczej mamy na myśli minimalizowanie kosztów i sprzętu bez kórego sytem świetnie sobie poradzi. U mnie z ww. przez Ciebie, posiadam lampę, grzałkę cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor, a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty. Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i nie zawsze dobra dla acropor, tymardzie przy bardziej wyagających koralach spsowych.
@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego, tutaj raczej mamy na myśli minimalizowanie kosztów i sprzętu bez skórego sytem świetnie sobie poradz. U mnie z ww. przez Ciebie, posiadam lampę, grzałkę cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor, a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty. Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i nie zawsze dobra dla acropor, tymardzie przy bardziej wyagających koralach spsowych.
@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego, tutach mamy na myśli minimalizowanie kosztów i zbędnego sprzętu, u mnie z ww. przez Ciebie, posiadam tylko lampę, cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor, a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty. Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i nie zawsze dobra dla acropor, tymardzie przy bardziej wyagających koralach spsowych.
@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego, tutach mamy na myśli minimalizowanie kosztów i zbędnego sprzętu, u mnie z ww. przez Ciebie, posiadam tylko lampę, cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor, a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty. Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i nie zawsze dobra dla acropor, tymardziej tych bardziej wyagających.
@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego, tutach mamy na myśli minimalizowanie kosztów i zbędnego sprzętu, u mnie z ww. przez Ciebie, posiadam tylko lampę, cyrkuatory i obiegówkę, iCA rektor, a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty. Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i nie zawsze dobra dla acropor, tymardziej tych bardziej wyagających.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.