Skocz do zawartości

Historia edycji

raphael_

raphael_

@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego,  tutaj raczej mamy na myśli minimalizowanie kosztów i  sprzętu bez kórego system świetnie sobie poradzi.   U mnie z ww. przez Ciebie, posiadam   lampę, grzałkę cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor,  a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) :P  Filtracją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia, zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty.   Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i  nie zawsze dobra dla acropor, tymbardziej przy tych bardziej wymagających koralach sps-owych.

raphael_

raphael_

@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego,  tutaj raczej mamy na myśli minimalizowanie kosztów i  sprzętu bez kórego system świetnie sobie poradzi.   U mnie z ww. przez Ciebie, posiadam   lampę, grzałkę cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor,  a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) :P  Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty.   Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i  nie zawsze dobra dla acropor, tymardzie przy bardziej wyagających koralach spsowych.

raphael_

raphael_

@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego,  tutaj raczej mamy na myśli minimalizowanie kosztów i  sprzętu bez kórego sytem świetnie sobie poradzi.   U mnie z ww. przez Ciebie, posiadam   lampę, grzałkę cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor,  a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) :P  Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty.   Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i  nie zawsze dobra dla acropor, tymardzie przy bardziej wyagających koralach spsowych.

raphael_

raphael_

@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego,  tutaj raczej mamy na myśli minimalizowanie kosztów i  sprzętu bez skórego sytem świetnie sobie poradz.   U mnie z ww. przez Ciebie, posiadam   lampę, grzałkę cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor,  a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) :P  Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty.   Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i  nie zawsze dobra dla acropor, tymardzie przy bardziej wyagających koralach spsowych.

raphael_

raphael_

@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego,  tutach mamy na myśli minimalizowanie kosztów i zbędnego sprzętu,  u mnie z ww. przez Ciebie, posiadam  tylko lampę, cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor,  a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) :P  Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty.   Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i  nie zawsze dobra dla acropor, tymardzie przy bardziej wyagających koralach spsowych.

raphael_

raphael_

@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego,  tutach mamy na myśli minimalizowanie kosztów i zbędnego sprzętu,  u mnie z ww. przez Ciebie, posiadam  tylko lampę, cyrkuatory i obiegówkę, oraz CA rektor,  a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) :P  Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty.   Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i  nie zawsze dobra dla acropor, tymardziej tych bardziej wyagających.

raphael_

raphael_

@Nik@ Wiesz że nie chodzi o taki zbiornik, narosło wiele mitów przez lata związany z prowadzeniem tanka sps-owego,  tutach mamy na myśli minimalizowanie kosztów i zbędnego sprzętu,  u mnie z ww. przez Ciebie, posiadam  tylko lampę, cyrkuatory i obiegówkę, iCA rektor,  a ten ostatni to już naturalna suplementcja, rodem zaczerpnięta z natury ;)) :P  Filtrcją zajmuje się bardzo dobrze rowinięta biologia,zastępująca odpieniacz i rożne absorbenty.   Pomijam tutaj DSB/refugium, bo to inna bajka, i  nie zawsze dobra dla acropor, tymardziej tych bardziej wyagających.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.