Koper Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2017 hej, nie mam sumpa (przynajmniej narazie) i takie szybkie pytanie, czy jest jakas bezbieczna dla życia farba ktora można malować plastki w akwarium? Chodzi mi o rurki z pienidla, czane były by praktycznie niewidoczne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2017 1 minutę temu, Koper napisał: hej, nie mam sumpa (przynajmniej narazie) i takie szybkie pytanie, czy jest jakas bezbieczna dla życia farba ktora można malować plastki w akwarium? Chodzi mi o rurki z pienidla, czane były by praktycznie niewidoczne:) to może pomaluj na bezbarwny będzie fajnie wszystko widać co w środku Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2017 14 minut temu, Koper napisał: hej, nie mam sumpa (przynajmniej narazie) i takie szybkie pytanie, czy jest jakas bezbieczna dla życia farba ktora można malować plastki w akwarium? Chodzi mi o rurki z pienidla, czane były by praktycznie niewidoczne:) może lepiej koszulka termokurczliwa ? jak się znudzi to zdejmiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2017 Rurki czy będą białe, czarne, przezroczyste i tak z czasem zarosną algami wapiennymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2017 10 godzin temu, maciej01 napisał: Rurki czy będą białe, czarne, przezroczyste i tak z czasem zarosną algami wapiennymi. jesteś pewien że czarne też ? bez światła ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach