Kitek Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 Właśnie, jak będzie z agresją pomiędzy nimi, zastanawiam się czy nastąpi wojna? Mam aktualnie S. vulpinus i zastanawiam się nad dołożeniem na przykład S. virgatus, albo corallinus. Oczywiście myślę o zakupie ryb w rozmiarze s/m. Akwarium bezpiecznej wielkości- ponad 2500 l. FO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 Może być różnie jeżeli dwa osobniki ci się trafią tej samej płci będzie wojna, a jeżeli trafisz na przeciwną płeć wszystko będzie ok. Ja nie miałem szczęścia po dołożeniu drugiego borsuka zaczęły się tłuc bardzo mocno więc zwróciłem rybkę do sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertG Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2017 Dołożyłem magnifice do vulpinusa. Ten drugi tłucze nowego cały czas, juz ponad miesiąc. Najchetniej bym go komus oddal ale złapanie ktoregokolwiek graniczy z cudem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach