Skocz do zawartości

Historia edycji

benua

benua

2 godziny temu, Stefan85 napisał:

ludzkie oko nie odbiera niebieskiego jako mocnego swiatla. skutek jest taki ze źrenica nie reaguje wiec swiatlo pelna moca wali w receptory i je uszkadza. na poczatku po dluzszej chwili ogladania akwarium bedzie cie bolec glowa potem zaczniesz widziec coraz gorzej. dla wlasnego dobra doloz bialy kanal. albo pogodz sie z tym ze za kilka lat bedziesz przeklinal to hobby.

Kanał biały jest (zimny) ja zastąpiłem tylko 6 szt diód białych ciepłych Royal blue. Teraz są  diody w kolorze - biały zimny, blue, royal blue, czerwone i zielone.

benua

benua

17 minut temu, Stefan85 napisał:

ludzkie oko nie odbiera niebieskiego jako mocnego swiatla. skutek jest taki ze źrenica nie reaguje wiec swiatlo pelna moca wali w receptory i je uszkadza. na poczatku po dluzszej chwili ogladania akwarium bedzie cie bolec glowa potem zaczniesz widziec coraz gorzej. dla wlasnego dobra doloz bialy kanal. albo pogodz sie z tym ze za kilka lat bedziesz przeklinal to hobby.

Kanał biały jest (zimny) ja zastąpiłem tylko 6 szt diód białych ciepłych Royal blue. Teraźniejszości diody wnkolorze biały zimny, blue, royal blue, czerwone i zielone.

benua

benua

15 minut temu, Stefan85 napisał:

Kanał biały jest (zimny) ja zastąpiłem tylko 6 szt diód białych ciepłych Royal blue

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.