Skocz do zawartości

Historia edycji

kolalysy

kolalysy

odnośnie Vertexa to czytałem bardzo słabe opinie na stronach z USA. Potwierdające włąśnie że apda to po roku.

Odnośnie odpieńka to średnica wewnętrzna (liczona po wewnętrznych ściankach) to 135 mm, zewnętrzna  250 mm.

Myślałem aby zamontować takie mieszadło i właśnie pompkę perystaltyczną albo w kubku albo dodatkowym zbiorniku,  kóra wylewałaby urobek do ścieku (myślę, że by się nie zatkała w końcu urobek go brudna woda - może tylko na samym dnie szlam).

Tak się jeszcze zastanawiałem nad czujnikiem który by wyłączła odpieniek w razie przelania. Ale nie widzę tu wartości dodanej, tzn. jeżeli mam podłaczony pojemnik zewnętrzny na urobek  to nawet jak odpieniek zacznie przelewać to syf najgorszy i tak już się zebrał na dole pojemnika. A z kole jakby się opieniek wyłączył np. na 3 dni byłby problem z napowietrzeniem akwarium.

kolalysy

kolalysy

odnośnie Vertexa to czytałem bardzo słabe opinie na stronach z USA. Potwierdające włąśnie że apda to po roku.

Odnośnie odpieńka to średnica wewnętrzna (liczona po wewnętrznych ściankach) to 135 mm, zewnętrzna  250 mm.

Myślałem aby zamontować takie mieszadło i właśnie pompkę perystaltyczną albo w kubku albo dodatkowym zbiorniku,  kóra wylewałaby urobek do ścieku (myślę, że by się nie zatkała w końcu urobek go brudna woda - może tylko na samym dnie szlam).

kolalysy

kolalysy

Odnośnie odpieńka to średnica wewnętrzna (liczona po wewnętrznych ściankach) to 135 mm, zewnętrzna (liczona po zewnętrznych ściankach) 261 mm.

kolalysy

kolalysy

odnośnie Vertexa to czytałem bardzo słabe opinie na stronach z USA.

Odnośnie odpieńka to średnica wewnętrzna (liczona po wewnętrznych ściankach) to 135 mm, zewnętrzna (liczona po zewnętrznych ściankach) 261 mm.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.