Skocz do zawartości

Historia edycji

Mat_Mat

Mat_Mat

"Niestabilne" - Problemem jak dla mnie po obserwacji wcześniejszych zbiorników było robienie podmiany np. 10% 10.12 oraz 17.12 następnie 10.01, 21.01, itd. w cały świat. Silvia ja nie mam mega doświadczenia ale też osobiście nie spotkałem nikogo kto by nie stosował podmian nawet przy stosowaniu ballingu. Ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat lecz wydaje mi się, że przy bardzo obciążonym zbiorniku nawet przy podmianach balling musi być zastosowany czy jakieś tam inne metody uzupełniania. Chyba, że idą końskie dawki płynów ale mnie już pompa dozująca załatwiła raz i wcale dużo nie było podłączone bo jakieś 1 czy 1,5 litra. Są goście którzy ballinga leją z baniaków 20 litrowych. Nie widziałem nic złego w tym do póki pompa się nie zacięła i nie wlała mi wszystkiego w ciągu godziny czy tam 30 minut do baniaka przekreślając prawie 3 lata...

Mat_Mat

Mat_Mat

"Niestabilne" - Problemem jak dla mnie po obserwacji wcześniejszych zbiorników było robienie podmiany np. 10% 10.12 oraz 17.12 następnie 10.01, 21.01, itd. w cały świat. Silva ja nie mam mega doświadczenia ale też osobiście nie spotkałem nikogo kto by nie stosował podmian nawet przy stosowaniu ballingu. Ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat lecz wydaje mi się, że przy bardzo obciążonym zbiorniku nawet przy podmianach balling musi być zastosowany czy jakieś tam inne metody uzupełniania. Chyba, że idą końskie dawki płynów ale mnie już pompa dozująca załatwiła raz i wcale dużo nie było podłączone bo jakieś 1 czy 1,5 litra. Są goście którzy ballinga leją z baniaków 20 litrowych. Nie widziałem nic złego w tym do póki pompa się nie zacięła i nie wlała mi wszystkiego w ciągu godziny czy tam 30 minut do baniaka przekreślając prawie 3 lata...

Mat_Mat

Mat_Mat

"Niestabilne" podmiany czyli zaczynając od dziś tj. czwartek, kolejną podmianę robię za 7 dni itd. Problemem jak dla mnie po obserwacji wcześniejszych zbiorników było robienie podmiany np. 10% 10.12 oraz 17.12 następnie 10.01, 21.01, itd. w cały świat. Silva ja nie mam mega doświadczenia ale też osobiście nie spotkałem nikogo kto by nie stosował podmian nawet przy stosowaniu ballingu. Ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat lecz wydaje mi się, że przy bardzo obciążonym zbiorniku nawet przy podmianach balling musi być zastosowany czy jakieś tam inne metody uzupełniania. Chyba, że idą końskie dawki płynów ale mnie już pompa dozująca załatwiła raz i wcale dużo nie było podłączone bo jakieś 1 czy 1,5 litra. Są goście którzy ballinga leją z baniaków 20 litrowych. Nie widziałem nic złego w tym do póki pompa się nie zacięła i nie wlała mi wszystkiego w ciągu godziny czy tam 30 minut do baniaka przekreślając prawie 3 lata...

Mat_Mat

Mat_Mat

"Niestabilne" podmiany czyli zaczynając od dziś tj. czwartek, kolejną podmianę robię za 7 dni itd. Problem jak dla mnie po obserwacji wcześniejszych zbiorników było robienie podmiany np. 10% 10.12 oraz 17.12 następnie 10.01, 21.01, itd. w cały świat. Silva ja nie mam mega doświadczenia ale też osobiście nie spotkałem nikogo kto by nie stosował podmian nawet przy stosowaniu ballingu. Ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat lecz wydaje mi się, że przy bardzo obciążonym zbiorniku nawet przy podmianach balling musi być zastosowany czy jakieś tam inne metody uzupełniania. Chyba, że idą końskie dawki płynów ale mnie już pompa dozująca załatwiła raz i wcale dużo nie było podłączone bo jakieś 1 czy 1,5 litra. Są goście którzy ballinga leją z baniaków 20 litrowych. Nie widziałem nic złego w tym do póki pompa się nie zacięła i nie wlała mi wszystkiego w ciągu godziny czy tam 30 minut do baniaka przekreślając prawie 3 lata...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.