Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

Ja Ci mogę powiedzieć na której stronie o tych drożdzach wyczytałeś i na podstawie czego piszesz to co piszesz - pogooglalem bo autor watku ani slowem sie nie zajaknal o drozdzach a o fito pisal.  Szkoda, że Qbab w 2012 roku przestał na forum zaglądać. I znowu Twoje założenia.

Ale pociągnijmy temat - Silvia dlaczego błazny mają padać po wrotce karmionej drożdzami ?  Dlaczego jest marnej jakości ? Konrad - jeśli możesz, daj koledze Silvie się wypowiedzieć.

VDR

VDR

Ja Ci mogę powiedzieć na której stronie o tych drożdzach wyczytałeś i na podstawie czego piszesz to co piszesz - pogooglalem bo autor watku ani slowem sie nie zajaknal o drozdzach a o fito pisal.  Szkoda, że Qbab w 2012 roku przestał na forum zaglądać. I znowu Twoje założenia.

Ale pociągnijmy temat - Silvia dlaczego błazny mają padać po wrotce karmionej drożdzami ?  Konrad - jeśli możesz, daj koledze Silvie się wypowiedzieć.

VDR

VDR

Ja Ci mogę powiedzieć na której stronie o tych drożdzach wyczytałeś i na podstawie czego piszesz to co piszesz - pogooglalem bo autor watku ani slowem sie nie zajaknal o drozdzach a pisal o fito.  Szkoda, że Qbab w 2012 roku przestał na forum zaglądać.

Ale pociągnijmy temat - Silvia dlaczego błazny mają padać po wrotce karmionej drożdzami ?  Konrad - jeśli możesz, daj koledze Silvie się wypowiedzieć.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.