Skocz do zawartości

Historia edycji

Ura

Ura

23 minuty temu, @Beti napisał:

No ale wyklad :-)widac plastyk:-) kazdy ma tam swoje kółko zainteresowania.:-)

:) studiowałem Przestrzeń i Barwę na ASP w Krakowie na wydziale Designu (aka Wzornictwo Przemysłowe)

tak więc mam przerobione to wszystko dość dokładnie w kolorkach nikt mnie raczej nie zagnie, teraz się przydaje w pracy bo mam drukarnie a tu kolor ważny jednak.

EDIT: ale offtop na maksa.  Żeby nie oftopicować to powiem że mam Maxspecta lampkę Etheral, i tutaj są super fajnie zrobione soczewki płaskie, jak kogoś mocno wnerwiają bliki z typowych ledowych lamp, albo słabe pokrycie powierzchni to w Etheralu jest dość szerokie pole oświetlone.

Ura

Ura

21 minut temu, @Beti napisał:

:) studiowałem kolorystykę na ASP w Krakowie na wydziale Designu.

tak więc mam przerobione to wszystko dość dokładnie w kolorkach nikt mnie raczej nie zagnie, teraz się przydaje w pracy bo mam drukarnie a tu kolor ważny jednak.

EDIT: ale offtop na maksa.  Żeby nie oftopicować to powiem że mam Maxspecta lampkę Etheral, i tutaj są super fajnie zrobione soczewki płaskie, jak kogoś mocno wnerwiają bliki z typowych ledowych lamp, albo słabe pokrycie powierzchni to w Etheralu jest dość szerokie pole oświetlone.

Ura

Ura

19 minut temu, @Beti napisał:

:) studiowałem kolorystykę na ASP w Krakowie na wydziale Designu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.