Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

13 minut temu, Bondzik04 napisał:

wow piekny kawałek rafy i kolory super sam się zastanawiam nad zmiana t5 na razora rsx5 bo jedna brakuje blików  i świecenia korali

no wiesz co ;-) polecam co Ci mogę powiedzieć;-) jakoś mnie bardziej Ledy przekonały do T5,wieczorem podkreśla super fluo,to się nie da opisać;-) ten kto ma Ledy to wie,oczywiście nie obrażając innych tu użytkowników T5 bo to też fajne światło ale jakoś mnie przekonało na żywo Led, przed kupnem lampy,na dodatek Pan z Koral H.... miał racje i to widzę teraz oświetlenie to połowa sukcesu przy LPS i SPS;-) 

polecam;-)chcesz przyjechać zapraszam oglądniesz na żywo,zresztą każdego zapraszam kto chce zapraszam na kawkę ;) 

Beti

Beti

3 minuty temu, Bondzik04 napisał:

wow piekny kawałek rafy i kolory super sam się zastanawiam nad zmiana t5 na razora rsx5 bo jedna brakuje blików  i świecenia korali

no wiesz co ;-) polecam co Ci mogę powiedzieć;-) jakoś mnie bardziej Ledy przekonały do T5,wieczorem podkreśla super fluo,to się nie da opisać;-) ten to wie co ma Ledy,oczywiście nie obrażając innych tu użytkowników T5 bo to też fajne światło ale jakoś mnie przekonało na żywo Led przed kupnem lampy,na dodatek Pan z Koral H.... miał racje i to widzę teraz oświetlenie to połowa sukcesu przy LPS i SPS;-) 

polecam;-)chcesz przyjechać zapraszam oglądniesz na żywo,zresztą każdego zapraszam kto chce zapraszam na kawkę ;) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.