Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

7 minut temu, Ura napisał:

@@Beti a jaką masz lampkę nad tym baniakiem ?  też mi się podoba - wygląda mi to na ledy od Maxspecta.

Cześć:-) Maxspect Razor 320w 15.000k cena 3900zl tyle dałam w coral house.rok temu

6 minut temu, lapsiak84 napisał:

Tak tak. Wybrałem Pacific Sun Metis Hyperion R2+ 3x150W tu każdy kanał można ustawić jak się chce w rozbiciu na minuty i na moc.

Ja na razie się nie bawiłem a skorzystałem z gotowego programu. Ale na razie nie ma korali więc nie ma sensu się bawić ustawieniami.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Podeslij linka do tej lampy chętnie zobaczę co to bo juz nie pamiętam,ale ważne abyś Ty był zadowolony i korale :-)

Beti

Beti

2 minuty temu, Ura napisał:

@@Beti a jaką masz lampkę nad tym baniakiem ?  też mi się podoba - wygląda mi to na ledy od Maxspecta.

Cześć:-) Maxspect Razor 320w 15.000k cena 3900zl tyle dałam w coral house.rok temu

4 minuty temu, lapsiak84 napisał:

Tak tak. Wybrałem Pacific Sun Metis Hyperion R2+ 3x150W tu każdy kanał można ustawić jak się chce w rozbiciu na minuty i na moc.

Ja na razie się nie bawiłem a skorzystałem z gotowego programu. Ale na razie nie ma korali więc nie ma sensu się bawić ustawieniami.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Podeslij linka do tej lampt chetnie zobaczę co to bo juz nie pamiętam,ale wazne abys Ty btl zadowolony i korale :-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.