Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

22 minuty temu, kanio10 napisał:

Beti... petarda :thumbup: i wcale tu nie chodzi o zdjecia (choć te również ładnie zrobione) ale o zbiornik i jego życie! :wub:

Dzięki @kanio10,uwierz wkładam w to dużo serca( o kasie nie mówmy):D ale było trzeba dużo czasu i cierpliwości aby takie jakie to było:-) jakoś się kręci(ile koroli odeszlo na wieczną rafe...początkami) stąd też nie ma co sie spieszyc z Lps czy Sps...zwłaszcza "goniopory"

Na obecną chwilę idzie sól 1/2 reef salt/priobiotyczna

Np Pro

Pro Bio S

AF Build

AF Strontium

AF Amimo Mix

AF Vitality

AF Micro E

AF Energy

Pełny Balling (pompa)

NitraPhos Minus (pompa)

Reaktor glonowy

No3 5,Po4 0,04 Ph 8.2 Kh 7.6 Ca 425 Mg 1380 i2 0.09 ( przedawkowałam ale spada)

12 minut temu, dla syna napisał:

Ładnie wyglądają lpsy. Fajne zdjęcia i baniak naprawdę robi wrażenie. Mi na sony alfa jakoś nie chce lepszych zdjęć robić od komórki. No ale ja to ja, każde zdjęcie potrafię zepsuć tzn nie muszę psuć one same się psują :-) 

Dziekuje Ci bardzo,też widzę odpaliłes akwarium zaraz się włączę w temat:)

6 minut temu, Pawel_Q napisał:

@@Beti miałem godzinę temu pochwalić baniak, ale z wrażenia odpadła mi szczęka i cały czas szukałem :ice:;)

Już nie przesadzaj Pawel dziękuję ...to Ci pomogę razem poszukamy:secret:

Beti

Beti

16 minut temu, kanio10 napisał:

Beti... petarda :thumbup: i wcale tu nie chodzi o zdjecia (choć te również ładnie zrobione) ale o zbiornik i jego życie! :wub:

Dzięki @kanio10,uwierz wkładam w to dużo serca( o kasie nie mówmy):D ale było trzeba dużo czasu i cierpliwości aby takie jakie to było:-) jakoś się kręci(ile koroli odeszlo na wielką rafe...początkami) stąd też nie ma co sie spieszyc z Lps czy Sps...zwłaszcza "goniopory"

Na obecną chwilę idzie sól 1/2 reef salt/priobiotyczna

Np Pro

Pro Bio S

AF Build

AF Strontium

AF Amimo Mix

AF Vitality

AF Micro E

AF Energy

Pełny Balling (pompa)

NitraPhos Minus (pompa)

Reaktor glonowy

No3 5,Po4 0,04 Ph 8.2 Kh 7.6 Ca 425 Mg 1380 i2 0.09 ( przedawkowałam ale spada)

6 minut temu, dla syna napisał:

Ładnie wyglądają lpsy. Fajne zdjęcia i baniak naprawdę robi wrażenie. Mi na sony alfa jakoś nie chce lepszych zdjęć robić od komórki. No ale ja to ja, każde zdjęcie potrafię zepsuć tzn nie muszę psuć one same się psują :-) 

Dziekuje Ci bardzo,też widzę odpaliłes akwarium zaraz się włączę w temat:)

1 minutę temu, Pawel_Q napisał:

@@Beti miałem godzinę temu pochwalić baniak, ale z wrażenia odpadła mi szczęka i cały czas szukałem :ice:;)

Już nie przesadzaj Pawel dziękuję ...to Ci pomogę razem poszukamy:secret:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.