Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

52 minuty temu, Pawel_Q napisał:

Beata, ale definicję wystukałaś :) Rozwiń myśli, jakiej firmy plankton, ikra? Jakie miałaś z nimi problemy? Jak często karmisz? :) 

Tz...jak często co 3dni z pipety,plankton z firmy Ichthyo Trophic,+ fito od kolegi z forum lane codziennie 70ml na dobę dzielone i podawane w trzech porcjach.

Problemy były tylko początkiem jak akwarium miało 7mies,jeszcze nie było na tyle stabilne aby można było je dać bez negatywnych konsekwencji,niestety stracilam 3szt,życie uczy:-)

Balling podstawa tak uważam, stałe Kh jak pisałam wczesniej bardzo wrażliwa na skoki,jak coś ją podrażni czasem dwa dni się nie otwiera.

Co Ci mogę jeszcze dodac raz na trzy miesiące robie ICP ogólnie testy domowe raz na tydz(colombo)

No3 5 i Po4 0.04 tak mniej wiecej staram się utrzymać te parametry,plus dozowanie różności z AF wspomniane wcześniejszych postach w moim wątku:)

Edit,ikra podawana co 6dni

Beti

Beti

24 minuty temu, Pawel_Q napisał:

Beata, ale definicję wystukałaś :) Rozwiń myśli, jakiej firmy plankton, ikra? Jakie miałaś z nimi problemy? Jak często karmisz? :) 

Tz...jak często co 3dni z pipety,plankton z firmy Ichthyo Trophic,+ fito od kolegi z forum lane codziennie 70ml na dobę dzielone i podawane w trzech porcjach.

Problemy były tylko początkiem jak akwarium miało 7mies,jeszcze nie było na tyle stabilne aby można było je dać bez negatywnych konsekwencji,niestety stracilam 3szt,życie uczy:-)

Balling podstawa tak uważam, stałe Kh jak pisałam wczesniej bardzo wrażliwa na skoki tego pierwiastka:-)jak coś ją podrażni czasem dwa dni się nie otwiera.

Co Ci mogę jeszcze dodac raz na trzy miesiące robie ICP ogólnie testy domowe raz na tydz(colombo)

No3 5 i Po4 0.04 tak mniej wiecej staram się utrzymać te parametry,plus dozowanie różności z AF wspomniane wcześniejszych postach w moim wątku:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.