Skocz do zawartości

Historia edycji

dla syna

dla syna

5 godzin temu, Hoom napisał:

Byłem w tym sklepie na ol6 i trochę sie rozczarowałem . Maja tam wannę z live rock i nawkładali jej tyle ze aż wystaje z wody . Woda jest mętna ma kolor brązowy . Nie znam sie bardzo na tym za bardzo ale nie wydaje mi sie by coś tam mogło przeżyć 

Ja jednak bym wziął tą z wanny ale kazał bym sobie wybierać z głębszej warstwy :-). Stałbym nad sprzedającym i pokazywał palcem. No chyba że woda śmierdzi, ze nie da się wytrzymać, albo mają temperaturę w sklepie - 5. W domu porządnie bym ją wypłukał i zastartował zbiornik

dla syna

dla syna

5 godzin temu, Hoom napisał:

Byłem w tym sklepie na ol6 i trochę sie rozczarowałem . Maja tam wannę z live rock i nawkładali jej tyle ze aż wystaje z wody . Woda jest mętna ma kolor brązowy . Nie znam sie bardzo na tym za bardzo ale nie wydaje mi sie by coś tam mogło przeżyć 

Ja jednak bym wziął tą z wanny ale kazał bym sobie wybierać z głębszej warstwy :-). Stałym nad sprzedającym i pokazywał bym palcem. No chyba że woda śmierdzi, ze nie da się wytrzymać, albo mają temperaturę w sklepie - 5. W domu porzadnie bym ją wypłukał i zastartował zbiornik

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.