Skocz do zawartości

Historia edycji

maciej01

maciej01

6 godzin temu, MaaXzgr napisał:

a jakieś najprostsze korale jakie mogę tam wstawić ? uczę się dopiero wiec najlepiej takie których bym nawet nie musiał dokarmiać jak takie istnieją. Gdzie najlepiej kupować polecicie mi jakieś stronki czy przejść się osobiście

Ja osobiście nic bym jeszcze nie dokładał. Jak z parametrami? Masz jakieś sklepy na miejscu? 

I ogólnie cały dział do zapoznania http://nano-reef.pl/forums/forum/56-dla-nowicjuszy/

maciej01

maciej01

a jakieś najprostsze korale jakie mogę tam wstawić ? uczę się dopiero wiec najlepiej takie których bym nawet nie musiał dokarmiać jak takie istnieją. Gdzie najlepiej kupować polecicie mi jakieś stronki czy przejść się osobiście

Ja osobiście nic bym jeszcze nie dokładał. Jak z parametrami? Masz jakieś sklepy na miejscu? 

maciej01

maciej01

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.